Nyheter fra SWAS

HVA JOBBER VI MED NÅ OG HVA SKJER?

Sommershowet - På grensa til allsang 2023


Vel blåst!! Ja, for denne gangen, var det nemlig det det var meldt. Regn og ruskevær. Men denne sommeren så har jo været vært nesten fra time til time. Langtidsvarselet meldte ikke så halvgærent, men da vi nærmet oss lillelørdag ble det bare tyngre og tyngre og bøttevis med regn var i komminga.
Tilslutt meldte det både lyn og torden, og lydmann ble skeptisk til både rigg og gjennomføring. Vi så over regnskapet og vurderte lenge å kjøre i parken med telt. Det ble for stor kostnad ift antall forhåndssolgte, så vi turte ikke annet enn å booke Kulturhuset i Brevik, som heldigvis stod ledig!!


Så var det å gjøre foajé og kinosal om til et festivalområde!! Vi fikk med oss Susan Thaimat og sammen, greide vi, syns vi, å skape en atmosfære som virkelig kunne minne om en festival! Salen var utsolgt og vi hadde en stemning som kunne blåst taket av den gamle kinoen!

Heldige og takknemlige for at vaktstyrken med, Tommy Rogn i spissen, stiller velvillige opp. I baren hadde vi med oss Bogen MC, et glimrende samarbeid.


På scenen ble vi på mesterlig vis, akkompagnert av Espen Gjeldstad Gundersen, Nicolae Bogdan, Nils Henrik Mostraum, Carl Erik «Calle» Hansen og Per Einar Watle. Og den fantastiske sangerinnen, Hilde Norland Gundersen, dirigerte med stort engasjement! Lyd og lys ble en stor suksess med Hans Erik Jensen og Martin Andreassen i kulissene.


Vi er takknemlig for velvilligheten fra alle kanter. I tillegg må vi trekke fram Stig Simonsen som er primus motor i rigget og Sturle Stiansen som stod bak mange oppgaver i forbindelse med kvelden. Vi hadde en samarbeidsevne innad i koret som var en trygget i årets snuoperasjon, og det er deilig å vite, at hvis det er noen som kan, så er det vi!!


Monica Normann fortjener også en stor takk som har vært en maskin på sosiale medier! Og ikke minst: alle sponsorene våre. I år stilte hele 20 sponsorer opp og gjorde det hele mulig. Det settes så enormt pris på!

Årets sommershow gikk over all forventning og gudskjelov, så bøtta det ned!


Vi elsker den Rådhusparken, men i regnvær er kulturhuset et fantastisk alternativ! Det tar vi med oss videre. Den følelsen av et stående publikum som synger med på hver eneste låt, smiler og skåler, ler og danser, det er omtrent en magisk opplevelse fra scenekanten. En følelse og et minne om et vel blåst sommershow vi aldri glemmer!