Hvem er vi?

HVEM BESTÅR SWAS AV?

Bli kjent med korets medlemmer


Lurer du på hvem Sing With a Stranger består av? Her kan du bli bedre kjent med alle korets medlemmer, hvilken stemme de har i koret og om de har andre ansvarsområder. All jobb som gjøres av korets medlemmer gjøres frivillig og ulønnet. Vi ønsker at så mye som mulig av innsamlede midler skal gå direkte til veldedige formål


Sing With A Stranger er et såkalt "Blandakor". Det vil blant annet si at koret våres består av både damer og menn. For en kjapp og god forklaring har vi lånt et lite uttdrag fra Det Store Norske Leksikon, og definisjonen lyder som følger: 


"Et blandet kor består av de fire stemmegruppene sopran, alt, tenor og bass. Denne sammensetningen av stemmer forkortes ofte SATB. Hver stemmegruppe kan igjen være inndelt i undergrupper som første sopran (den lyseste stemmen) og andre sopran, første alt og andre alt og så videre. Altstemmen synges i noen tilfeller av menn (falsettsang)".


Anne Malin Halvorsen

Sopran

Anne Malin er en av de tre koristene våre som faktisk startet det hele. Hun er en ildsjel av rang og brenner virkelig for SWAS. Hun er den som sørger for at vi holder stø kurs og kommer oss igjennom de målene vi har satt oss.


Steinar Melby Planting

Tenor

Steinar er også en av de tre koristene våre som dro i gang det hele. Han har i en årrekke dradd lasset som leder, men har i 2023 tatt seg en velfortjent pause fra lederjobben. I 2023 blir han å finne som primus motor for "Jubileumskommiteen".


Stig Simonsen

Tenor

Stig er også blant våre tre grunnleggere. Han er altmuligmann med en enorm stå på vilje og engasjement. Om han ikke er å finne på scenen, rigger han lyd, lys, scene og det som måtte være.


Bibbi Morfjord

Sopran

Bibbi har vært med fra korets opprinnelse og har med årene også hatt en del oppgaver og ansvar utenom sang. Hun er blant annet vår webdesigner og lager våre brosjyrer, plakater, billetter osv. 


Anita Rønningen

Alt

Anita er "alten" med stålkontroll på stemmene og må ofte hjelpe sine korlegaer inn på rett spor. Hun har et hjerte av gull og står gjerne på litt ekstra for at vi skal ha det hyggelig på øvelsene våre.


Jan Fredrik Norstrøm

Bass

Mannen med gullstrupen og en utrolig behagelig fremtoning på scenen. Han er en bunnsolid bass og ikke minst en fremragende solist. Har du gått glipp av Jan Fredrik med "O helge natt"? Ja, da har du virkelig gått glipp av noe!

Aina Lindtein

Alt

Aina er en bunnsolid både alt og sopran med mange års eraring med å synge i kor. Når hun ikke synger med SWAS synger hun blandt annet med Herøya Gospelkor og Grenland Sesseion Kor.


Tove Lindtein

Alt

Tove er som sin søsten er bunnsolid korist med flere års erfaring som korist. Når hun ikke synger sammen med SWAS eller Herøya Gospelkor lager hun vakre strikkeoppskrifter (Lindteinstrikk).


Sturle Stiansen

Bass

Sturle ble i 2023 tatt inn i styret, og er blandt dem som holder oss i tøylene. Han har en utrolig behagenlig stemme som virkelig gir deg "go'følelsen" enten det er sommershow eller julekosert.

Anders Johansen

Tenor

Anders er multikunstneren i koret. Han har flere års erfaring i faget og er en stor bidragsyter til koret med sin kunnskap. Ikke bare er han kunnskapsrik, han har også en utrolig flott vokal (!) OG han skriver egne låter.


Emma Pauline Sandbakken

Sopran

Emma er den på sopranrekken som har stålkontroll på stemmene og er en utrolig god støtte for sine korlegaer. Hun har en nydelig klokkeklar stemme og det er spesielt vakkert å høre når hun synger sammen med sin mann, Anders Johansen.  


Robert Theodor Gusfre

Tenor

Robert er et kjent ansikt for mange. Det er ikke første gang han har stått på en scene, og han har flere års erfaring innen revy og sang. Han har en utorlig flott og sterk stemme som virkelig treffer deg i hjertet. 

Kari Ødegård

Sopran

Kari er et kjent fjes for mange og langt i fra fremmed fra å stå på scenen. Du har kanskje sett henne tidligere i Breviksrevyen? 

Ole Ødegård

Tenor

Ole, som forøvrig er mannen til Kari er heller ikke fremmed for å stå på scenen. I likhet med sin kone har han også flere års erfaring innen revy.

Tom Berge Hansen

Bass

Blandt gutta på bakerste rad finner du Tom. Han har vært med siden kortes opprinnelse og er med på å gi koret vår nydelige bass.

Therese Rummelhoff

Sopran

Julie Østbakken Eriksen

Alt

Fredrik Gulseth

Tenor

Mona Rognlien Troøyen

Sopran

Therese Olea Olsen

Alt

Monica Lill Normann

Alt

Rebecca Eklund Langaard

Alt

Daniel Lund

Bass

Yvonne Melby Planting

Sopran